Редактор: e-mail: Кадър бТВНай-много се спазват мерките в столицата. В другите места

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНай-много се спазват мерките в столицата. В другите места
Коментари Харесай

Математик: Очаквам 1700 случая до 17 август, трябва да се вземат крути мерки

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Най-много се съблюдават ограниченията в столицата. В другите места съвсем не се съблюдават. Така или другояче, за жалост България е разграничена. София е в един век, а другите елементи на страната не са я настигнали икономическия и социално-демографски, по този начин и в този момент в пандемията ограниченията не се съблюдават съвсем на никое място в провинцията, а разновидностите на ковид се предават елементарно навън. Според мен 10 индивида заразяват 15-16, съгласно други - 18-19. 

Това съобщи математикът гл. ас. доктор Лъчезар Томов в " Тази заран " по бТВ. 

Очаквам 1700 случая до 17 август, не знам по кое време ще има връщане обратно. Ще има заболели хора, които ще победят стопанската система. Вариантите са, да се остави да мине, надлежно с хиляди жертви или да се вземат съществени, крути ограничения, с които много представители на туризма не биха се съгласили, само че в случай че го създадат, биха избавили няколко хиляди души. Мерките, които би трябвало да вземем, са като в Швеция - забрана на огромни събирания, над 8 индивида, надзор на гъстотата на плажа, на заведенията, налагане на носене на маски с полиция, само че моментът да го създадем беше преди две седмици, сподели още доктор Лъчезър Томов. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР